4Het is een mooie strijd en na 4 wedstrijden is de stand weer gelijk.

Na een prima start van Landstede, zette ZZ Leiden de puntjes op de i in de verdediging en in de hoofden van de mannen. ZZ liet zich geen kaas van het brood meer eten en vocht voor wat het waard was.

Landstede worstelde met deze intensiteit en kwam er niet meer goed doorheen. Jessy Voorn liet ons weer zien op hoeveel manieren hij onder grote druk raak kan schieten, toegegeven: heel erg knap! En ook Rogier Jansen lijkt na een lange rustige periode nu helemaal scherp. Terwijl aan onze kant na de mooie partij van zondag de energie wat minder was en de scherpte van achter de driepuntslijn helemaal afwezig leek (na twee kwarten 1 driepunter raak).11

We verloren in Leiden terecht de wedstrijd, Leiden speelde gewoon beter en met veel grotere intensiteit. De sfeer in de 5 mei hal was geweldig, opluchting snel gevolgd door overmoedigheid en feeststemming.

Voor onze mannen is er werk aan de winkel, zaterdag aanstaande moeten ze aan de bak.

Ook het publiek moet vollop aan de bak. Met het verzoek vanuit de organisatie om de toeters niet meer te gebruiken (teveel klachten) zal het aankomen op onze aanmoedigingen.
Laten we er met z'n allen een luidruchtig feest van maken, keelpastilles mee en lekker los gaan!