STRUGGLE

Je kan wel stellen dat het een stressvol avondje was in Rotterdam.

De Rotterdammers gingen met ziel en zaligheid voor de plek in de finale en schoten weer met scherp.

Pas in het laatste kwart waren we in staat om echt in de buurt te komen en vervolgens haalde Olaf Schaftenaar heel koeltjes de trekker over!

 

We staan in de finale van de beker!!!!

Zondag 26 maart om 14:00 uur

in Martiniplaza te Groningen!

Nou en? daar staan we toch vaker in?

Nou niet vaak......... twee keer eerder stonden we er en twee keer moesten we zonder beker naar huis. ... en als het aan Groningen ligt ....

 

Maar nu is de tijd om met z'n allen af te reizen naar Groningen!

We gaan naar Groningen en we willen gaan met VEEEEEEEL mensen!!

We hebben alvast 1 bus gereserveerd maar we dromen van veel meer!

 

Kaarten kun je nu nog reserveren via Landstede door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In de mail dient de volgende informatie te staan: naam, adres, telefoonnummer en het gewenste aantal kaarten volwassenen/jeugd. Tevens in de mail aangeven of je met de bus mee wilt naar MartiniPlaza.

Voor volwassenen kost een kaartje voor de bekerfinale 15 euro. Jeugd tot en met 17 jaar betaalt 10 euro.
Kosten busticket: €10,-

Voor leden van de Supportersvereniging Hammers is een busticket €5,-   (je kunt je kaart voor €10,- bestellen bij Landstede en krijgt bij het instappen je €5,- weer retour).


Reserveer heel snel, want in Groningen is de rest van Martiniplaza al lang uitverkocht en ze dreigen dat ze de rest van de kaarten aanstaande maandag al in de vrije verkoop gaan gooien.Bij het reserveren via de site van Landstede kun je ook aangeven of je met de bus mee zou willen reizen.

Ga allemaal mee mensen!!!

Wij willen samen een feestje bouwen!


 

 

 

 

En dan nog een ZEER KRITISCHE NOOT richting de NBB en Groningen!

Hoewel deze wedstrijd georganiseerd is door de NBB en deze wedstrijd niet als een thuiswedstrijd voor Groningen mag worden opgevat, vindt hij wel plaats in Groningen. De locatie wisselt per jaar en nu was Martiniplaza weer eens aan de beurt.
Op zich een mooi een echte basketbaltempel.

Heel verrassend is dat Groningen al een week volop bezig is met de kaartverkoop. Nou denken we wel dat er genoeg plekken zijn gereserveerd voor meereizende fans MAAR WAAR?

Voor een wedstrijd georganiseerd door de NBB is het vanzelfsprekend dat er gelijkwaardige plaatsen zijn voor beide teams, dan verwacht je op de hoofdtribune aan het veld, de ene helft voor Groningen en de andere helft voor Zwolle.....
Maar nee zo vriendelijk heeft de organisatie het niet verdeeld ....... Ze hebben voor ond de uit-tribune gereserveerd en een vak helemaal aan de zijkant, niet eens bij elkaar dus en zeker niet gelijkwaardig.

Wij als supportersvereniging vinden het ongelooflijk dat dit zo kan gebeuren en wij hopen dat het sportieve licht in Groningen wordt aangestoken en dat ze toch gaan komen tot gelijkwaardige plekken voor beide partijen.

 

Nog een bijkomend heel vervelend ding is dat Groningen nu bepaalde vakken heeft gereserveerd voor ons maar dat ze dreigen dat die per maandag al ook in de verkoop gaan voor Groningers, wat is dat voor belachelijks! De rest van de Groningen-kaarten is namelijk al uitverkocht!!

Ja wij hebben andere fans dan Donar, ja we hebben respect voor dat zij die mooie grote hal met gemak vol krijgen. Maar blijkbaar hebben zij totaal geen respect voor ons.

De mensen in Groningen zijn er aan gewend direct een kaart te bestellen. In Zwolle en omgeving zijn de mensen zo actief (nog) niet. Wij hebben genoeg liefhebbers die graag naar de wedstrijd willen komen, maar niet iedereen kan binnen 4 dagen organiseren en beslissen om te gaan.

Vanwege de nu nog heersende onduidelijkheden heeft Landstede een reserveringssysteem ingesteld.

Wij raden iedereen die overweegt om naar de bekerfinale te gaan om via het ticket-systeem van landstede je kaarten te reserveren.

Hier is nog een keer de link: http://landstedebasketbal.nl/nieuws/11812/info-over-kaartverkoop-voor-bekerfinale.html

 

Additional information