merin 3Voor aanvang van de thuiswedstrijden die in het weekeinde vallen is onze merchandise stand in de hal van het Landstede Sportcentrum geopend.

Fans kunnen daar terecht voor sjaals truien T-shirts en meer.

Leden van de supportersvereniging SV Hammers krijgen korting op hun aankopen dit staat op de prijslijst per item aangegeven..

De opbrengst van alle merchandise wordt deels geïnvesteerd om nieuwe items te kopen en alle verdere inkomsten gaan naar de stichting Heart4Basket.

Deze stichting gebruikt het geld om jongeren uit de regio te ondersteunen met schoenen, sportkleding, braces en/of financiele bijdrage aan reiskosten, opdat het beoefenen van deze mooie sport voor zoveel mogenlijk jongeren mogenlijk is. Meer info: www.heart4basket.nl

HAMMERS/ Landstede sjaal

Kleuren: blauw-wit
Prijs = €10

(leden svHammers €9,-)

sjaal

T-shirts

Prijs = € 12,50

(leden svHammers €10,50)

tshirt

Hoodies

Prijs= €25,-

(leden svHammers €22,50)

hoodie

Vest met rits

Prijs= €30,- (leden svHammers €27,-)

vest 1vest 2

Wil je direkt bestellen email dan je bestelling door, dan leggen we het voor je klaar bij de eerstvolgende thuiswedstrijd!