Den Helder SUNS houdt in samenwerking met Den Helder Maritiem, aanstaande zondag 1 oktober 2017, het Special Day Event in Sporthal Sportlaan te Den Helder. Het volledige programma ziet er als volgt uit:

12 - 14 uur:
Meet & Greet met SUNS selectie voor seizoenkaarthouders en deelnemers aan de SUNS Crowdfunding waarbij er een "foto opportunity" door DRUKTEMAKER mogelijk wordt gemaakt met uw favoriete SUNS speler(s)! Alle mensen, die via Crowdfunding of via een bestelling seizoenkaarten en/of andere producten hebben besteld, hebben hierover een e-mail gehad. Bij het tonen van deze e-mail krijgen deze mensen gratis toegang tot de hal en kunnen zij hun bestelde items komen afhalen. Bestelde t-shirts kunnen afgehaald worden, handtekeningenkaarten zijn vers van de pers en de jeugd kan geschminkt worden! Tevens bestaat de mogelijkheid om vanaf 13 uur een SUNS bal te winnen, die door SUNS partner Jongewaard Meijer NVM makelaars wordt gesponsord, tijdens het vrije worp schieten!

Suns drieluik

14 uur: Kassa OPEN voor publiek, Entree slechts €5,- voor het volgende Drieluik waarbij iedere wedstrijd uit 2 perioden van 10 minuten bestaat:

15 uur: DH SUNS vs Apollo Amsterdam

16 uur: Apollo Amsterdam vs Landstede Basketbal Zwolle

17 uur: Landstede Basketbal Zwolle vs DH SUNS

BE THERE, GO HAMMERS!

De organisatie adviseert dringend om auto’s e.d. te parkeren bij het zwembad (of zo nodig in de buurt), daar er voor de sporthal geen parkeerruimte beschikbaar is. Er is voldoende ruimte voor fietsen. Let u er op dat de fietsen op de juiste manier geplaatst worden zodat er ten alle tijden hulpdiensten in- en uit kunnen rijden. Fietsen zullen worden verplaatst als deze een doorgang verhinderen. De organisatie vraagt hiervoor uw begrip.